Snörstump 22. Varför har ingen tänkt på detta tidigare?

Besök av barn och barnbarn från Australien tidigare (där man f ö tycks ta lättare på klimatproblemen) och fr o m idag visit av ett par klämmiga byggare, far och son försedda med okuvlig energi, entreprenöranda och dessutom en grävmaskin i vars kölvatten jag räddar blommor och buskar till en ny och skyddad plats, har tvingat mig avstå från bloggandet några dagar, och det lär vara ett tag till om inte helgen bjuder på dåligt väder.

Min osviklige informatör i alplandet har dock tillsänt mig ett klipp som jag genast måste vidarebefordra till allmän kännedom.

Varför har ingen tänkt på detta förut. Hoppas någon på minst regeringsnivå inser att ett raskt ingripande kan spara oss en massa onödigt is-och glaciärsmältande och kanske rentav rädda tillvaron för  isbjörnarna.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Lämna ett svar