Blåsippan ute i backarna står!

Det våras i Balders Hage. Vi går en runda på halvannan kilometer varje morgon. Björkarna är nästan gröna, definitivt musöronförsedda och rosorna väntar otåligt på att bli klippta. Vi skall bygga om lite, terrassera gräsmattan, plantera ett antal träd och buskar, bygga spaljéer och uteplatser och en del annat smått och gott. Jag kan inte skylla på en dålig rygg längre.

Båten skall i sjön. Vi har en liten MS 20 köpt i fjol och knappt nyttjad pga sjukdom  och oförmåga. I sommar skall det enligt Expressen bli särdeles varmt och skönt och med skärgården ett par 100 meter från tomtgränsen kan man inte låta båten ligga längre. Men den skall slipas, strykas, poleras och riggas.

Du nalkas ljuva sommar

Kort och gott. Tiden räcker inte till. Över sommaren kommer jag inte att skriva dagligen utan har tänkt mig att lova någon rad en eller 2 ggr i veckan, så jag inte blir helt bortglömd. Till hösten nya tag och skall försöka göra bloggen lite mer funktionell också, tycker typsnittet är svårläst och vill ha en hel del andra funktioner. Vi får se hur det blir.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Lämna ett svar