Svält, Skogsdöd, DDT, Ozon och Akrylamid får vänta ett litet slag

Livet bjuder ibland på överraskningar. Genom att klamra mig fast vid min senaste arbetsplats lyckades jag behålla den till 70 år fyllda. Nu har jag varit pensionär i snart två år och häromdagen ringde man och ville ha mig åter. Givetvis bara tillfälligt men ändå. Både glad och smickrad har jag nu avverkat min första arbetsdag på 2 år. Bortsett från trassel med det dataprogram som håller rätt på alla patienter, alla anteckningar, diagnoser, remisser och andra åtgärder blev det en glad och trevlig dag, med många återseenden. Hoppas jag får stanna ett litet tag. 

I morgon blir det dock 3 veckors paus. Jag skall själv läggas in för en ryggoperation. En efterlängtad sådan. Sedan ett halvt år. Den som tror att läkare har någon slags gräddfil in i vården när de blir sjuka har fel för sig. Och låt mig med en gång säga att jag tycker det är fullt i sin ordning. Inte för att jag har något emot gräddfiler – tvärtom. Men ! – ALLA skulle ha gräddfil i vården.  Det är ett oavvisligt krav egentligen. Fullt möjligt att genomföra också. Hur? Det skall jag berätta om ett år eller så.

Det är sagt att jag skall komma hem efter operationen söndag den 13-e januari. Tänker inte släpa med mig en lap-top, utan bloggen får ta paus tills jag är hemma igen. Istället medför jag en liten packe böcker, av vilka de flesta är påbörjade. Nu skall de avslutas.

Vi ses igen den 14-e.

3 svar till “Svält, Skogsdöd, DDT, Ozon och Akrylamid får vänta ett litet slag“

  1. Bengt skriver:

    Lycka till Bengt – vi ser fram mot att höras igen!

  2. Lunken skriver:

    Lycka till med operationen och passa på att ta en paus från bloggeriet. Hoppas allt går utmärkt. 🙂

  3. Bengt Axmacher skriver:

    Tack båda. Just hemkommen, Mår bra och op lyckades tror jag men har fortfarande lite svårt att röra mig. Bloggen får ta igen sig en dag till.

Lämna ett svar